5 Oct 2012

5 avantaje aparate dentare invizibile

Posted by ADMIN

5 avantaje aparate dentare invizibile

Mereu ți-ai dorit un zâmbet impecabil, nu-i așa?

Este bine cunoscut faptul că te poți bucura de un zâmbet de reclamă cu ajutorul unui aparat dentar fix. Aspectul lor inestetic, însă, te-a împiedicat mereu să ai dantura pe care ți-o dorești.

Cât de diferite sunt aparatele invizibile față de aparatele dentare clasice? De ce ai opta pentru această soluție? Iată cele 5 avantaje ale aparatelor dentare invizibile:

  1. Nu se observă: Aceste aparate sunt denumite după principala lor caracteristică, și anume faptul că sunt invizibile. Astfel, nimeni nu va știi secretul zâmbetului tău impecabil.
  2. Sunt ușor de purtat: Un motiv pentru care aceste aparate sunt preferate în SUA este faptul că, datorită materialului din care sunt produse și a modului în care sunt montate, acestea oferă confort pacientului.
  3. Sunt personalizate: Cu ajutorul tehnologiei moderne, aparatele dentare invizibile sunt personalizate. Datorită acestei caracteristici, ele sunt mai precise și ai siguranța că vei obține rezultatul pe care ți-l dorești, indiferent de complexitatea cazului.
  4. Tratamentul este mai scurt: Acțiunea exactă și materialul din care sunt făcute aceste aparate duc la obținerea mult mai rapidă a rezultatului dorit și, implicit, la mai puține vizite în cabinetul stomatologic.
  5. Rezultatele sunt imediate: În cazul aparatelor dentare clasice, procesul de îndreptare a dinților este mult mai lent, fapt ce determină apariția unor rezultate vizibile după câteva luni. Cu ajutorul aparatelor dentare invizibile, efectele sunt imediate.

În ce constă procesul de înfrumusețare?
Contactează-ne și echipa noastra de medici specialiști  îți răspunde la fiecare întrebare.

Subscribe to Comments

2 Responses to “5 avantaje aparate dentare invizibile”

 1. buna ziua!am 23 de ani si am purtat de 2 ori aparate dentare mobile,dar de fiecare data fara rezultat,in sensul ca dintii au revenit in pozitia initiala.dr mi a spus ca dupa ce dintii s au indreptat,sa tin aparatul doar noaptea,fara a l activa,pt un an.in zadar insa,deoarece dupa ce nu l am mai purtat,dintii s au strambat la loc.as vrea sa stiu cam cat m ar costa aplicarea unui aparat dentar invizibil,tinanad cont ca problema mea este reprezentata de cei 2 incisivi de sus.va multumesc!

   

  ioana mariei

 2. Buna Ioana! Cel mai bine este sa vii la o consultatie la specialistul nostru in ortodontie linguala Dr. Simona Preoteasa, care iti poate oferi informatii exacte dupa un control amanuntit. Programeaza-te online! Prima consultatie e gratuita!
  http://www.greendental.ro/gd/programari-online.php

   

  admin

Leave a Reply

Message: