5 Oct 2012

Green Dental, specialistul în implantologie eco-friendly

Posted by ADMIN

Incognito 3

Zâmbetul tău ce spune despre tine?

Este larg, strălucitor şi are puterea de a întoarce priviri? Ai un zâmbet sănătos şi nu ai avut niciodată probleme cu dantura? Atunci te poţi considera o norocoasă!

Pentru majoritatea persoanelor, însă, odată cu trecerea timpului apar diverse probleme ale danturii ce pot cauza deteriorarea acesteia şi chiar pierderea dinţilor.

Acum, însă, există o soluţie mai simplă ce îţi poate reda frumuseţea zâmbetului. Dr. Serban Atanasiu, specialist în implantologie în cadrul clinicii noastre, îţi transformă zâmbetul într-unul impecabil cu ajutorul implantului dentar.

De ce ai alege implantul în locul protezei dentare? Avantajele sunt nenumărate…

Un implant dentar are o durată de viaţă nelimitată, înlocuieşte rădăcina dintelui natural, disconfortul este inexistent, iar intervenţia se desfăşoară în doar două etape: cea chirurgicală şi cea protetică. Este soluţia bio-estetică optimă pentru sănătatea ta dentară. Clinica noastră îți oferă un preț implant dentar avantajos cu posibilitatea de plată în rate.

Iar pentru că noi ne gândim mereu la avantajul tău, poţi beneficia de Consultație pentru implantul dentar GRATUITĂ. Programează-te online până pe 15 iulie pentru a beneficia de această promoție!

Leave a Reply

Message: