5 Oct 2012

Puterea Zâmbetului – fațetele dentare

Posted by ADMIN

Puterea zambetului width=
Te-ai întrebat vreodată dacă ai puterea unui zâmbet hollywoodian?

 

The power of … VENEERS!

După cum afirmă Marc Lowenberg, cel mai renumit specialist în estetică dentară din SUA, supranumit “medicul vedetelor”, “fațetele dentare au puterea de a schimba radical înfățișarea și astfel, de a îmbunătăți considerabil imaginea”.

Din experiența sa vasta, Lowenberg a înțeles un lucru extrem de important: “oamenii nu vin doar pentru a avea o dantură frumoasă, strălucitoare, perfectă. Cei mai mulți îmi mărturisesc faptul că își doresc o schimbare generală, mai multă încredere în sine, mai multă putere… și sunt convinși că astfel o pot obține. Așa este! Eu știu asta din primul moment! Iar dupa finalizarea tratamentului, când își dau seama că li s-a împlinit dorința, adesea îmi trimit flori și cadouri în semn de mulțumire. Este fascinant ce putem face în ziua de azi pentru exteriorul si, totodată, pentru interiorul nostru!”

How does the miracle work?

Fațete dentare sunt foițe subțiri de porțelan, translucide. Au un aspect natural și se aplică pe suprafața dinților frontali pentru a corecta: culoarea, spațiile, înghesuirile ușoare, muchiile sparte.

Procesul este relativ simplu și cuprinde:

  1. Consultația – în cadrul căreia va fi determinată posibilitatea unui astfel de tratament. Pentru a putea fi aplicate fațetele, dinții trebuie să fie sănătoși.
  2. Prima vizită – dinții sunt pregătiți pentru aplicarea fațetelor. În cazul în care este necesar, aceștia sunt uniformizați. Apoi se stabilește culoarea și forma dinților și se aplică fațetele temporare pentru ca pacientul să se poată obișnui cu noua sa imagine.
  3. Ultima vizită – constă în aplicarea fațetelor cu o durabilitate de până la 20 de ani.

În plus, aceasta este cea mai simplă metodă de a obține un zâmbet perfect deoarece rezultatele se văd imediat! Un proces de albire dinți instant!

An investment in Yourself

Pacienții care apelează la fațetele dentare mărturisesc, după fiecare tratament, faptul că beneficiile sunt nenumarate si au mai multa incredere de sine.

De când nu ai mai făcut ceva doar pentru tine?…

Leave a Reply

Message: