7 Feb 2013

Nou! New Patient Offer

Posted by ADMIN

Am lansat un pachet de servicii pentru pacienții noi care își doresc să obțină rapid un zâmbet strălucitor și sănătos!

New Patient Offer include:
1. GRATUIT pe viață – Albire dentară Opalescence
2. Voucher 200 de lei – reducere pentru tratamente
3. Consultație + Plan de tratament + Set complet radiografii
4. Ședința de profilaxie completă (detartraj, periaj profesional, air-flow)

Pachetul are o reducere de peste 70% și poate fi achiziționat la un preț avantajos de doar 399 de lei. Pentru a intra în posesia lui te poți programa prin formularul online de pe site.

Iată 5 motive pentru care nu poți rata New Patient Offer:

1.Un zâmbet sănătos începe prin stabilirea unui plan de tratament. Specialiștii Green Dental te vor ajuta să depistezi încă de la prima vizită cu ajutorul setului de radiografii și a consultației de specialitate principalele afecțiuni existente și tratamentul ideal.

2.Dinți albi și strălucitori pe viață – sunt principalele efecte ale albirii dentare Opalescence. Tratamentul de albire Opalescence este o metodă de albire rapidă și eficientă care conferă rezistență smalțului, reduce sensibilitatea dinților și previne apariția cariilor. Pacienții pot opta pentru realizarea tratamentului în cabinet sau acasă urmând recomandările medicului dentist. Aplicată în fiecare an albirea Opalescence îți va asigura mereu un zâmbet fermecător!

3.Reducere la tratamente viitoare inclusă în pachet. La achiziționarea ofertei primești și un voucher în valoare de 200 de lei care poate acoperii diverse tratamente dentare recomandate de medici.

4.Respirație fresh și gingii mai sănătoase de la prima ședință de profilaxie. Printre cele mai importante beneficii ale ședinței de profilaxie se numără eliminarea tartrului și a plăcii dentare care te vor ajuta să combați bolile gingivale și să ai o respirație fresh.

5.Salvezi timp, efort și mai ales costuri financiare suplimentare. Ședintele de profilaxie regulate sunt esențiale în menținerea sănătății și frumuseții dinților tăi. Pentru că ne dorim ca rezultatele tratamentelor dentare să fie de durată și să nu implice alte costuri semnificative, kitul de albire dentară este gratuit pe viață în condițiile realizării ședințelor de profilaxie o dată la 6 luni prin înscrierea în programul Dental Recall.

…și pentru că veștile bune nu se opresc aici, află că pachetul New Patient Offer poate fi oferit cadou cu ocazia Mărțișorului, a Zilei Îndrăgostiților sau fără un motiv special persoanelor dragi pentru că “Zâmbetul este un cadou prețios și apreciat de toată lumea!”.
Află mai multe informații și programează-te acum în pagina ofertei!

Subscribe to Comments

One Response to “Nou! New Patient Offer”

  1. [...] pentru detartraj şi restul, cereţi să vă programeze la Ana. Pentru alte detalii, consultaţi pagina dedicată de pe [...]

     

Leave a Reply

Message: