27 Feb 2013

Zambet perfect in 24 ore! Fast & Fixed by Bredent

Posted by Andra

 

Ai nevoie de un numar mare de implanturi dentare si iti doresti o lucrare protetica identica cu dintii tai naturali? In clinica noastra poti beneficia de cea mai simpla, rapida si minim invaziva metoda de reconstructie a zambetului in 24 de ore – sistemul Fast & Fixed!

Metoda revolutionara de tratament este inventata de Dr. Georg Bayer din Germania si reprezinta solutia perfect functionala de inlocuire a dintilor lipsa si implicit de recapatare a sanatatii si frumusetii zambetului tau.

Iata care sunt cele 4 avantaje ale sistemului Fast & Fixed:

    1. Timp redus de tratament. Fast & Fixed permite crearea si montarea lucrarii fixe totale in aceeasi zi in care este realizata si procedura de implantare Mai mult, elimina necesitatea anumitor operatii complexe precum: lifting-ul de sinus, repozitionarea de nerv etc. Astfel, doar intr-o zi sunt tratate afectiuni care ar fi fost solutionate in decurs de un an.
    2. Confort sporit si aspect perfect natural. Lucrarile fixe Fast & Fixed, elimina orice disconfort la vorbire sau masticatie odata atasate implantului dentar. Proteza definitiva seamana identic cu dintii naturali datorita celor mai bune materiale protetice cu care lucram, oferindu-ti un plus de incredere.
    3. Tratament dentar fara durere si temeri. Datorita tehnicilor multiple de anestezie disponibile in clinica noastra, in timpul tratamentului nu vei simti durere si temerile legate de procedura iti vor fi inlaturate. Aflati mai multe despre tehnicile Sleeping Dentistry!
    4. 60% reducere la planul de tratament si garantie 20 de ani. Fast & Fixed iti aduce o reducere la planul de tratament de pana la 7000€ prin numarul mult mai mic de implanturi dentare inserate si eliminarea necesitatii tratamentelor auxiliare implantului dentar, precum: aditia de os sau lifting-ul de sinus. Mai mult, pentru a-si dovedi calitatea ireprosabila, acest sistem de protezare imediata beneficiaza de o garantie de 20 de ani.

Fast & Fixed imbina perfectiunea tehnologiei germane cu experienta specialistilor nostri in implantologie dentara, avand ca finalitate un zambet increzator si o reducere considerabila a timpului de tratament si a costurilor.

Pentru a afla daca esti candidatul potrivit pentru aceasta procedura, te invitam la un consult la Dr. Mihnea Constantin, specialist in implantologie. Programeaza-te online, prima consultatie este gratuita!

Leave a Reply

Message: