27 Feb 2013

Zâmbet perfect în 24 ore! Fast & Fixed by Bredent

Posted by ADMIN

 

Ai nevoie de un număr mare de implanturi dentare și îți dorești o lucrare protetică identică cu dinții tăi naturali? În clinica noastră poți beneficia de cea mai simplă, rapidă și minim invazivă metodă de reconstrucție a zâmbetului în 24 de ore – sistemul Fast & Fixed!

Metoda revoluționară de tratament este inventată de Dr. Georg Bayer din Germania și reprezintă soluția perfect funcțională de înlocuire a dinților lipsă și implicit de recăpătare a sănătății și frumuseții zâmbetului tău.

Iată care sunt cele 4 avantaje ale sistemului Fast & Fixed:

 • Timp redus de tratament. Fast & Fixed permite crearea și montarea lucrării fixe totale în aceeași zi în care este realizată și procedura de implantare. Mai mult, elimină necesitatea anumitor operații complexe precum: lifting-ul de sinus, repoziționarea de nerv etc. Astfel, doar într-o zi sunt tratate afecțiuni care ar fi fost soluționate în decurs de un an.

 

 • Confort sporit și aspect perfect natural. Lucrările fixe Fast & Fixed, elimină orice disconfort la vorbire sau masticație odată atașate implantului dentar. Proteza definitivă seamănă identic cu dinții naturali datorită celor mai bune materiale protetice cu care lucrăm, oferindu-ți un plus de încredere.

 

 • Tratament dentar fără durere și temeri. Datorită tehnicilor multiple de anestezie disponibile în clinica noastră, în timpul tratamentului nu vei simți durere și temerile legate de procedură îți vor fi înlăturate. Aflați mai multe despre tehnicile Sleeping Dentistry!

 

 •  Garanție 20 de ani. Pentru a-și dovedi calitatea ireproșabilă, acest sistem de protezare imediată beneficiază de o garanție de 20 de ani.

 

Fast & Fixed îmbină perfecțiunea tehnologiei germane cu experiența specialiștilor noștri în implantologie dentară, având ca finalitate un zâmbet încrezător și o reducere considerabilă a timpului de tratament și a costurilor.

Pentru a afla dacă ești candidatul potrivit pentru această procedură, te invitam la un consult la Dr. Mihnea Constantin, specialist în implantologie. Programează-te online!

Subscribe to Comments

2 Responses to “Zâmbet perfect în 24 ore! Fast & Fixed by Bredent”

 1. Patru luni in urma mi-a fost extras un premolar in partea de sus. As dori sa stiu daca pot beneficia de aceasta tehnicq Fast &Fixed doar pentru un singur premolar. Ideea este ca locuiesc in Belgia. In Romania vin in data de 8 decembrie si plec in data de 11 decembrie.

  Va multumesc

   

  Bonivarth Cristina

 2. Buna ziua, va asteptam la programare in decembrie. Daca va mai putem fi de folos cu alte informatii, ne puteti scrie la office@greendental.ro

  Multumim!

   

  Andra

Leave a Reply

Message: