21 Mar 2013

Aparatul dentar Social 6 – dinți perfect aliniați în mai puțin de 6 luni

Posted by ADMIN

Formula zâmbetului frumos are la bază alinierea corectă a dinților frontali, vizibili în momentul în care zâmbim. Aparatul dentar lingual Social 6 a fost creat de specialiști în ortodonție pentru a trata înghesuirile și distanțările anormale ale celor șase dinți din zona frontală superioară sau inferioară. Este bine de știut și faptul că Social 6 reprezintă o alternativă rapidă a tratamentului cu aparatul dentar INCOGNITO. Însă, spre deosebire de acesta, este recomandat pacienților care se confruntă cu probleme ortodontice ușoare sau moderate.

5 beneficii pe care Social 6 le oferă:

 1. Tratament de scurtă durată cu rezultate imediate. Cu Social 6 ajungi la zâmbetul dorit în mai puțin de 6 luni. Comparativ cu aparatele dentare clasice, la care procesul de îndreptare a dinților este mult mai lent, cu acest aparat dentar transformarea este vizibilă încă din primele 2 luni de purtare.
 2. Este invizibil din exterior. Social 6 este complet invizibil pentru cei din jur, fiind plasat pe partea interioară a dinților. Nimeni nu va cunoaște secretul zâmbetului tău perfect.
 3. Confort sporit. Motivul pentru care acest aparat este atât de popular în SUA este și faptul că prezintă un discomfort minim. Prin dimensiunea lor redusă și conturul rotunjit, bracketurile aparatului impiedică apariția defectelor de vorbire și a senzației neplăcute provocate de aparate dentare clasice. Acestea sunt din aur și extrem de fine ceea ce împiedică apariția cariilor și a alergiilor.
 4. Potrivit pentru toate vârstele. Social 6 poate fi purtat atât de adolescenți cât și de adulți. Zâmbetul sănătos nu are vârstă în ceea ce privește tratamentul ortodontic. Deși este recomandată purtarea aparatelor dentare la vârste fragede, metodele de tratament moderne au rezultate excelente și la vârste mai înaintate. Mai mult, există probleme dentare pe care doar purtarea aparatului dentar le poate corecta.
 5. 100% personalizat. Social 6 este realizat în urma analizei și scanării computerizate a mulajului danturii, fiind astfel extrem de precis. Această precizie se reflectă în rezultatul obținut.

Social 6 este un tratament ortodontic minim invaziv pentru pacienții care caută o soluție simplă cu rezultate rapide. Programează-te acum la o consultație și află ce tratament se potrivește zâmbetului tău.

Subscribe to Comments

One Response to “Aparatul dentar Social 6 – dinți perfect aliniați în mai puțin de 6 luni”

 1. Buna ziua!Ma intereseaza costul aproximativ al ap. dentar social 6 .
  Fiul meu (18 ani) are o dantura asemanatoare cu cea prezentata in reclama .Multumesc

   

  Rodi Muedin

Leave a Reply

Message: