26 Apr 2013

10 motive pentru a participa la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

Posted by ADMIN

Dragi bicicliști profesioniști sau amatori,

Ne dorim să fiți mereu sănătoși și cu zâmbetul pe buze! De aceea vă oferim beneficii dacă veniți cu bicicleta la clinică. Am dat startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS pentru că, în concordanță cu principiile stomatologiei verzi, considerăm că prevenția, care se manifestă în obiceiuri sănătoase, stă la baza unei sănătăți de aur. Mai mult, pentru că suntem eco apreciem faptul că prin adoptarea mersului pe bicicleta contribuiți la reducerea poluării generate de traficul rutier. De aceea, vă susținem și vă încurajăm să veniți cu bicicleta chiar și la medicul dentist.

Iată 10 motive pentru care trebuie să participați! Dacă vă prezentați la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS vă bucurați de:

 1. Zâmbet sănătos și strălucitor de alb în cel mai scurt timp. Pachetul include ședința completă de profilaxie (detartraj, air flow, fluorizare) și 50% reducere la albire dentară.
 2. Servicii dentare de calitate la prețuri mici. În clinica noastră folosim cele mai moderne tehnologii și tehnici dentare. Puteți testa serviciile noastre la prețuri avantajoase.
 3. Consultație completă realizată de medici supraspecializați. Sunteți pe mâini bune! Medicii noștri vă vor oferi cele mai bune soluții pentru problemele voastre dentare. Suntem printre puținele clinici din România care au implementat conceptul american de supraspecializare a medicilor, ridicând calitatea tratamentului dentar.
 4. Indicații pentru o igienă orală corectă. Medicii noștri se vor asigura că folosiți cele mai bune practici de igienă orală, de la spălatul pe dinți până la folosirea aței dentare.
 5. Potrivit pentru orice vârstă și pentru orice bicicliști – aviz bicicliștilor amatori. Vă așteptăm cu mic cu mare! Dacă nu aveți biciclete, în majoritatea parcurilor din București sunt centre de unde puteți închiria. Cel mai aproape este parcul Herăstrău unde sunt 2 centre.
 6. Pachet cu tratamente minim invazive. În pachetul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS am inclus tratamente simple pentru cele mai frecvente probleme dentare.
 7. Introducere în stomatologia verde. Primul pas în adoptarea stomatologiei verzi, veți vedea, este designul eco-friendly al clinicii. La acesta se adaugă tehnologia modernă care ne ajută să obținem rezultate maxime cu resurse minime.
 8. 2 activități eco într-un singur program. Adoptarea unui stil de viață ecologist este benefic atât pentru sănătate cât și pentru mediul înconjurător. Prin participarea la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS bifați două acțiuni eco într-o singură zi.
 9. Prevenirea afecțiunilor dentare. Ședința de profilaxie realizată o dată la 6 luni vă poate scuti de probleme grave, complicate și costisitoare.
 10. Vizita la medicul dentist într-o atmosferă relaxată. Dacă vă este teamă de mersul la medicul dentist, ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS este o ocazie bună să veniți să ne cunoașteți, să vă familiarizați cu clinica noastră și să căpătați încrederea că lucrurile vor decurge fără dureri și stări de discomfort.

Datele campaniei sunt: 27 aprilie, 25 mai, 29 iunie, 27 iulie, 31 august și 28 septembrie, între orele 09:00 și 15:00. Nu uitați să vă înscrieți pe facebook prin aplicația dedicată: https://www.facebook.com/greendental.ro/app_200328890006489. Vă așteptăm!

Subscribe to Comments

4 Responses to “10 motive pentru a participa la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS”

 1. [...] a-și demonstra spiritul ecologic, clinica are un program de reduceri pentru bicicliști, până în septembrie 2013. Cei care vin pe bicicletă în 29 iunie, 27 iulie, [...]

   
 2. [...] Înscrierea în campanie se face pe pagina de Facebook a clinicii Green Dental, printr-o aplicaţie dedicată. Pentru mai multe detalii privind campania, accesaţi website-ul clinicii. [...]

   
 3. [...] Înscrierea în campanie se face pe pagina de Facebook a clinicii Green Dental, printr-o aplicaţie dedicată. Pentru mai multe detalii privind campania, accesaţi website-ul clinicii. [...]

   
 4. [...] Pentru mai multe detalii privind campania, accesaţi website-ul clinicii. [...]

   

Leave a Reply

Message: