18 Jul 2013

Cea mai avantajoasă ofertă a verii la IMPLANT DENTAR

Posted by ADMIN

Pachetul IMPLANT DENTAR SUMMER FRIENDLY este o investiție de viitor la un preț avantajos dacă îți dorești o soluție minim invazivă și pe termen lung de înlocuire a dinților lipsă.

Pachetul format din

IMPLANT DENTAR +

BONT PROTETIC +

RADIOGRAFIE +

CONSULTAȚIE, este DOAR 350 euro, în loc de 615 euro!

Implantul dentar este o inovație medicală care redă funcționalitatea dinților lipsă în procent de 95% și un zâmbet încrezător, perfect natural. Beneficiile implantului dentar sunt multiple, mai ales dacă este realizat de specialiști. În clinica Green Dental, medicii implantologi au o experiență extinsă în domeniu și îți oferă garanție extinsă, chiar și pe viată pentru implantul dentar, rata de succes a tratamentului fiind de 100%.

Pachetul promoțional de vară la implant dentar cuprinde:

  1. Consultație implantologie. Pentru a stabili dacă ești candidatul potrivit pentru implant dentar vei fi consultat pentru început de unul din medicii implantologi Green Dental.
  2. Radiografie panoramică. Alegerea implantului dentar și identificarea numărului și poziției implanturilor necesare se realizează în majoritatea cazurilor prin radiografia panoramică.
  3. Implant dentar. În etapa chirurgicală, implantul dentar este introdus în țesutul osos, sub anestezie, procedura fiind nedureroasă. În clinica Green Dental poți opta pentru cea mai sigură și eficientă metodă de sedare – Sleeping Dentistry.
  4. Bont protetic. După aproximativ 3 luni pentru implanturi inserate în mandibulă și 4-6 luni pentru cele inserate în maxilar, implantul este descoperit și i se atașează bontul protetic.

La clinica Green Dental, medicii dr.Vasile Branici și dr. Mihnea Constantin au certificări de specialitate atât în România cât și la nivel internațional și rezultate remarcabile în tratamentele implanturilor dentare. Sună sau programează-te online și nu rata cea mai avantajoasă ofertă a verii la IMPLANT DENTAR! Promoția este valabilă în perioada 04 iulie – 31 august 2013.

Leave a Reply

Message: