29 Jul 2013

Cum alegi cel mai bun ortodont?

Posted by ADMIN

Este foarte simplu să alegi cel mai bun medic ortodont, deși la prima vedere pare dificil. Informarea din cât mai multe surse este cheia!

1. Ține cont de recomandările părinților de adolescenți sau preadolescenți. În general, aceștia sunt bine informați  înainte de a merge cu copiii lor la medicul dentist.

2. Cere părerea mai multor medici. Cea mai importantă sursă rămâne medicul ortodont însuși!  În prezent clinicile dentare oferă consultații gratuite, o ocazie extraordinar de bună pentru a cunoaște medicul ortodont.

În cadrul primei vizite medicul îți prezintă mai multe variante de tratament diferite în costuri și durată. Cu cât ești mai informat, cu atât mai ușor poți lua o decizie. 

3. Verifică experiența și certificările medicului ortodont. Succesul tratamentului ortodontic este direct proporțional cu specializarea și experiența medicului dentist. Medici nespecializați în Ortodonție, lipsiți de experiență și care folosesc materiale de o calitate scăzută pun în pericol reușita tratamentului și durata acestuia.

4. Compară tarifele și alege modalitatea de plată care te avantajează. Tariful tratamentului pe care un ortodont le aplică reprezintă un motiv întemeiat pentru o persoană de a alege sau nu un cabinet stomatologic. De exemplu, în clinica noastră ai la dispoziție 3 soluții financiare și discounturi considerabile dacă din cadrul familiei tale se tratează mai mulți membri în același timp.

5. Nu fă compromisuri în ceea ce privește confortul și siguranța ta. Având în vedere investiția făcută și durata îndelungată a tratamentului ortodontic asigură-te că alegi o clinică dentară în care te simți confortabil și medicul ortodont la care te prezinți cu încredere deplină în tratamentul recomandat.

Dacă îți dorești un zâmbet perfect aliniat și sănătos, programează-te online la o primă consultație gratuită și află perspectiva ei în ceea ce privește situația ta.

Leave a Reply

Message: