18 May 2016

Echipa din spatele unui zâmbet perfect

Posted by ADMIN

1. Alege un specialist care să vadă lucrarea ta ca pe o operă de artă

Nu există două cazuri identice în estetica dentară, de aceea personalizarea planului de tratament ce implică mai ales fațete dentare este vitală.

Este deosebit de important ca medicul să își concentreze atenția și pe trăsăturile feței și nu doar pe cele ale danturii. Estetica dentară are avantaje deosebite prin prisma îmbunătățirilor pe care le aduce la nivelul buzelor, ridurilor din jurul gurii și chiar a ochilor. Estetica dentară este o artă, de aceea medicul tău trebuie să trateze aceste cazuri ca atare.

 

2. Specialistul trebuie să fie preocupat și de sănătatea zâmbetului tău, nu doar de estetică

Majoritatea medicilor stomatologi specialiști în estetica dentară sunt preocupați de aspectul lucrării și mai puțin de cum influențează aceasta sănătatea ta orală pe termen lung. Medicul ales de tine trebuie să se asigure că fațetele dentare sau un aparat dentar sunt soluția optimă și nu vor afecta negativ sănătatea zâmbetului tău.

 

3. Alege un specialist în estetică dentară cu experiență ce îți poate spune sincer dacă fațele dentare sunt indicate în cazul tău

De cele mai multe ori fațele dentare sunt recomandate în cazul în care pacientul dorește o reconstrucție totală a zâmbetului. Acestea însă nu se potrivesc oricărui pacient. Trebuie să poți avea încredere că medicul ales de tine te poate ajuta cu sfaturi potrivite. În cazul în care fațetele nu reprezintă soluția optimă, medicul trebuie întotdeauna să îți prezinte variantele alternative ce oferă același rezultat.

 

4. Alege un specialist în estetică dentară care să te asculte

La sfârșitul zilei, tu ești acela care vei purta fațetele dentare. Și pentru că meriți să ai zâmbetul pe care ți l-ai dorit, medicul trebuie să îți asculte toate temerile și să îți răspundă la orice întrebare. De asemenea, și acesta la rândul lui ar trebui să îți adreseze întrebări, printre care: Cât de albi dorești să ai dinții? Ți-ar plăcea ca dinții tăi să fie mai mari/proeminenți sau mai mici? Esti fericit cu această formă a fațetelor?
Dacă medicul tău nu îți adresează nici o întrebare înseamnă că nu este preocupat de părerea ta, iar rezultatul s-ar putea să nu fie chiar ceea ce îți dorești.

 

5. Alege un specialist în estetică dentară certificat, cu training-uri și experiență în tratamentele de estetică dentară 

Pentru ca tratamentul protetic cu fațete dentare implică șlefuirea, într-o oarecare măsură, a structurii dinților naturali, trebuie să te asiguri că medicul tău are capacitatea și abilitatea de a realiza acest lucru în condiții optime, cu rezultate ideale.
Orice medic stomatolog poate declara că este specialist în estetică dentară, de aceea, trebuie să întrebi încă de la prima consultație ce certificări deține, poze cu cazuri sau testimoniale ale pacienților săi. Nu uita, zâmbetul tău este o investiție serioasă ce trebuie să aibă în final rezultatul mult visat.

 

La clinica noastră, medicii specialiști in estetică dentară transformă zâmbete în fiecare zi!

Programează-te acum și află soluția pentru zâmbetul tău impecabil!

 

 

Leave a Reply

Message: