Home > Noutati > Implant Dentar Promoție
200x190banut-website

Implant Dentar Promoție

În perioada 16 noiembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, beneficiezi de un pachet complet pentru implantul dentar Alpha Bio! 

Pachetul promotional cuprinde: 1 Implant dentar + 1 bont protetic + 1 coroana ceramică + 1 radiografie digitală + 1 consultație de specialitate.

607x290green-implant

Pachetul promoțional cuprinde:

  • Consultație implantologie. Pentru a stabili dacă ești candidatul potrivit pentru implant dentar vei fi consultat pentru început de unul din medicii implantologi Green Dental.
  • Plan de tratament. În urma consultației, medicul va întocmi un plan personalizat de tratament unde vei afla ce nevoi ai și care sunt soluțiile pentru însănătoșirea zâmbetului tău.
  • Radiografie digitală panoramică permite o vizualizare mult mai bună a detaliilor și se caracterizează prin folosirea unor senzori în locul filmului radiologic tradițional. Avantajele sunt reprezentate de nivelul scăzut al radiațiilor emise (care nu influențează calitatea radiografiei), timpul redus necesar obținerii rezultatului investigației și posibilitatea transferului mult mai rapid al imaginilor.
  • Implant dentar Alpha Bio. În etapa chirurgicală, implantul dentar este introdus în țesutul osos, sub anestezie, procedura fiind nedureroasă datorită opțiunilor de sedare/anestezie pe care vi le punem la dispoziție.
  • Bont protetic. După aproximativ trei luni pentru implanturi inserate în mandibulă și 4-6 luni pentru cele inserate în maxilar, implantul este descoperit și i se atașează bontul de vindecare.
  • Coroana ceramică pe implant. Etapa protetică se realizează după trei săptămâni de la atașarea bontului de vindecare.

Această ofertă este valabilă pentru 1 implant și se poate achiziționa de mai multe ori, pentru mai multe implanturi necesare și recomandate de către medicul implantolog în planul de tratament. Oferta poate fi achitată integral înainte de utilizarea serviciilor sau se vor achita inițial consultația și radiografia, iar ulterior plătiți diferența rămasă până la 380 euro.

*Valoarea totală a beneficiilor nu poate fi schimbată cu un alt serviciu oferit de GREEN DENTAL. 

PACHET PROMOȚIONAL SPECIAL: cu COROANĂ CERAMICĂ PE SUPORT ZIRCONIU la 420 EURO

Implantul dentar este o inovație medicală care redă funcționalitatea dinților lipsă în procent de 95% și un zâmbet încrezător, perfect natural.