Home > Prețuri > Certificat de garanție
certificat de garantie

Certificat de garanție

Pacientii Green Dental beneficiaza de certificat de garantie pentru tratamentele dentare realizate in clinica!

Clinica Green Dental este printre puținele clinici din România care a întrodus conceptul american de supraspecializare a medicilor, ridicând astfel nivelul calității tratamentului, asemănător specialiștilor în medicina generală. Astfel, în clinică se investește constant în perfecționarea echipei medicale.

În ceea ce privește calitatea materialelor folosite, în clinica Green Dental primești un certificat de garanție la finalul lucrărilor protetice realizate.  Pentru fațete de porțelan, coroane dentare și punți dentare îți va fi înmânat un document care garantează calitatea materialelor și a experienței de lucru a echipei medicale, pentru o perioadă limitată de timp în funcție de fiecare lucrare în parte.

Cu acest certificat poți reveni la clinică cu orice problemă întâlnită și după încheierea tratamentului, în următoarele condiții:

  • Dacă respecți indicațiile medicului stomatolog
  • Dacă menții o igienă orală corespunzătoare și o stare de sănătate bună care nu influențează durabilitatea lucrării
  • Dacă te prezinți la 4-6 luni la ședințele de profilaxie și la controalele de prevenire a complicațiilor

Alături de garanția lucrării, clinica Green Dental face parte și din grupul de clinici DENT ESTET, liderul pieței serviciilor de medicină dentară de peste 14 ani din România, și te poate asigura de excelența serviciilor pe care le oferă. În activitatea lor, medicii Green Dental utilizează echipamente, materiale și tehnici de ultimă generație în stomatologie. De asemenea, echipa de medici participă periodic la cursuri de specializare pentru a-și completa experiența cu cele mai moderne tehnici de tratament.

Programează-te online pentru a te convinge!

Programare Rapida

Pacient *