Home > Uncategorized > Promoție online Aparat dentar safir
banner_rotund_website

Promoție online Aparat dentar safir

Această promoție s-a terminat!

Vă invităm să ne urmăriți în continuare!

Promoție aparat dentar SAFIR ! În perioada 1 – 31 martie 2016 beneficiezi de 295 € discount la pachetul complet pentru aparatul dentar Safir! Oferta include: 100 euro reducere/1 arcadă + 1 consultație ortodontică gratuită + 1 set radiografii orto + 1 orto brush (periaj profesional brackeți)

Zâmbește cu încredere! În perioada 1 – 31 martie 2016 beneficiezi de 295 € discount la pachetul complet pentru aparatul dentar Safir! 

Oferta include: 100 euro reducere/1 arcadă + 1 consultație ortodontică gratuită + 1 set radiografii orto + 1 orto brush (periaj profesional brackeți).

5 motive pentru a alege aparatul dentar SAFIR:

– Este discret, mai puțin vizibil. Brakeții aparatului dentar Safir sunt realizate dintr-un cristal transparent, care îl fac aprope invizibil, deși se montează pe partea exterioară a dinților.

– Nu se colorează. Spre deosebire de brakeții din ceramică, pe suprafața cărora se poate acumula placa bacteriană, brakeții aparatului dentar Safir rămân incolori pe tot parcursul tratamentului, datorită structurii microcristaline și a suprafeței lor uniforme.

– Este foarte ușor de purtat. Deși acționează în același mod ca aparatele fixe metalice sau ceramice, materialul din care este realizat aparatul dentar Safir îl face mai confortabil și mai ușor de purtat pe întreaga durată a tratamentului.

– Oferă siguranță. În comparație cu alți brackeți, cei din safir sunt foarte bine neteziți și nu provoacă disconfort obrajilor sau buzelor.

– Este durabil. Brackeții din safir, cel mai dur mineral după diamant, sunt foarte rezistenți și nu prezintă riscuri de fractură sau deteriorare.

Programeaza-te acum  și afla de la medicul ortodont mai multe detalii despre tratamentul ortodontic cu aparatul dentar SAFIR!