Home > Stomatologie verde
Stomatologia-verde

Stomatologie verde

Green Dental este prima si singura clinica eco-friendly din Romania!

Green Dental este prima clinică dentară din România, care s-a înființat în 2007, având la bază o nouă abordare în stomatologie – green dentistry. Stomatologia verde reduce impactul clinicilor dentare asupra mediului înconjurător prin implementarea unui concept high-tech fundamentat pe precauție, tratamente minime invazive și tehnologii digitale. De asemenea, susține un stil de viață sănătos care pune accentul pe prevenirea problemelor și prelungirea vieții, spre deosebire de tratarea deseori recurentă a bolilor.

În conformitate cu principiile stomatologiei verzi, la Green Dental regândim fiecare aspect al serviciilor pe care le oferim atât pentru a contribui la dezvoltarea unei societăți durabile cât și pentru a impune un model de servicii la standarde înalte pentru generațiile viitoare de clinici dentare. Astfel, ne asumăm rolul de lideri în procesul de transformare a industriei dentare din România, prin acțiuni eco-friendly, în următoarele direcții:

 Design-ul de interiorEficiența energiei electrice

Consumul responsabil de apă

Reducerea deșeurilor

Tehnologie verde

 Organizare eco-friendlyEliminarea toxinelor

Tratamente minime-invazive

Programe de responsabilitate socială

Programe de prevenire și precauție

La ora actuală, cea mai renumită organizație care promovează acest concept este The Eco-Dentistry Association din Statele Unite ale Americii, al cărei membru suntem și alături de care lucrăm susținut din aprilie 2013 pentru obținerea certificării eco.

Suntem-ECO_ECO_Member_Logo_varianta-2