Home > Stomatologie verde > Laborator Dentar
Laborator dentar - IMG_3604

Laborator Dentar

Zâmbetele perfecte sunt în egală măsură rezultatul muncii medicului stomatolog și a tehnicianului dentar!

Medicii specialiști în Estetică Dentară care recreează zâmbete recunosc în activitatea lor importanța unui tehnician dentar experimentat care să le completeze cu succes tratamentele dentare prin lucrări protetice de calitate. Pentru a transforma zâmbete, medicii noștri au nevoie de viziunea artistică a tehnicienilor dentari talentați care reușesc să  găsească echilibrul între estetic și funcțional.

În clinica Green Dental avem laborator dentar propriu. Medicii noștri specialiști în Estetica Dentară lucrează și se bazează la fiecare lucrare dentară pe o echipă puternică de tehnicieni dentari cu experiență de peste 15 ani în domeniu. Aceștia formează echipa laboratorului Velvet și sunt tehnicieni cu pregătire în știința cosmeticii dentare, care tratează fiecare lucrare ca pe o mică operă de artă și știu să aleagă corect materialele de lucru pentru a obține cele mai bune rezultate.

De aceea de acum trebuie să știți că dacă sunteți impresionați de calitatea lucrărilor dentare, meritul este în mare măsură și al tehnicienilor dentari fără de care, acel design unic, lucrat manual într-o reproducere fidelă a dintelui natural, nu ar fi posibil.

 • Existența unui laborator dentar propriu facilitează relația medicului cu tehnicianul dentar și ne asigură reduceri de costuri și timp!

Din dorința de eficiență medicală și în conformitate cu principiile stomatologiei verzi, clinica noastră a pornit la drum în 2007 având laborator propriu. Prezența unui laborator dentar propriu înseamnă pentru pacienți un timp de lucru mai scurt deoarece relația medicului cu tehnicianul dentar este mult mai facilă și eventualele probleme apărute sunt soluționate mai ușor.

De exemplu, în cazul lucrărilor de ceramică, posibilele neconformități în adaptare pot fi rezolvate într-o singură ședință pentru ca medicul dentist poate preda pe loc lucrarea la laborator pentru o ultimă ardere, faza de glazură.

 • Laboratorul dentar Velvet folosește tehnologia CAD – CAM și realizează o gamă largă de lucrări protetice cu garanție extinsă!

Alături de dotările de ultimă generație și experiența apreciabilă a tehnicienilor dentari, laboratorul  Velvet susține performanța și oferă garanția unor lucrări protetice de lungă durată prin tehnologia CAD – CAM. Această tehnologie este robotul tehnicii dentare moderne și este utilizată în realizarea danturii ceramice pe suport de zirconiu, materialul viitorului.

Cele mai solicitate lucrări pe care tehnicienii laboratorului Velvet le realizează cu succes sunt:

 1. Coroane dentare din ceramică pe suport de zirconiu
 2. Coroane dentare din ceramică pe suport aur-platină, aur-paladiu Au-Pt/Au-Pd (metale nobile)
 3. Coroane dentare total ceramice
 4. Coroane dentare din ceramică pe suport remanium (Cr-Ni)
 5. Inlay – Onlay (Plombele turnate)
 6. Fațete dentare ceramice
 7. RCR-uri (reconstituire corono-radiculară)
 8. Gutiere pentru albire dentară și gutiere pentru bruxism
 9. Proteze dentare speciale