Home > Stomatologie verde > Povestea Green
Cunoaste-echipa

Povestea Green

Green Dental face parte din grupul de clinici stomatologice DENT ESTET, lider de piață cu o tradiție de 15 ani în domeniu, și a fost creată în parteneriat cu clinica Velvet Dental.

Înființată în 2007, Green Dental este prima clinică dentară din România care are la bază o nouă abordare în stomatologie – green dentistry. Stomatologia verde reduce impactul clinicilor dentare asupra mediului înconjurător prin implementarea unui concept high-tech fundamentat pe precauție, tratamente minim invazive și tehnologii digitale. De asemenea, susține un stil de viață wellness care pune accentul pe prevenirea problemelor și prelungirea vieții, spre deosebire de tratarea deseori recurentă a bolilor.

Fondatorii Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET, Cristi Misailescu și Cristi Costachescu, Managing Partners Velvel Dental, au fost receptivi la proiectul „Green Dentistry – Environmentally responsible dental practice” propus în iulie 2004, de către departamentul din Grecia al Asociației Europene a Studenților la Medicină Dentară și au pus bazele primei clinici dentare eco din România.

Atât experiența extinsă în domeniu cât și valorile puternice care stau la baza conduitei lor au fost transmise în timp echipei Green Dental. Astfel, responsabilitatea și respectul față de pacienți și mediul înconjurător, precum și încurajarea performanței prin menținerea celor mai înalte standarde profesionale, sunt astăzi atribute care definesc Green Dental.

  • Green Dental a pornit la drum în 2007 având laborator dentar propriu specializat în tehnologia CAD-CAM. Aici tehnicieni cu experiență de peste 10 ani în domeniu realizează o gamă largă de lucrări protetice.
  • Green Dental este partenerul de încredere al companiilor care se îngrijesc de sănătatea angajațiilor!

Suntem partenerii celor mai mari organizații din România care prețuiesc sănătatea orală a angajaților, oferind servicii dentare de calitate și pachete financiare personalizate. Vă stau la dispoziție beneficii numeroase și programe integrate de reconstituire și menținere a unei danturi sănătoase și frumoase. Completează formularul online și află mai multe!

  • La Green Dental gasești soluții pentru orice afecțiune dentară!

Echipa Green Dental s-a consolidat în timp și este formată din medici specializați în ramuri distincte ale stomatologiei, care oferă soluții optime pentru orice problemă dentară. Pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde, în clinică se investește constant în aparatură. În ceea ce privește echipa, Green Dental este printre primele clinici dentare din România care a implementat conceptul de supraspecializare a medicilor, ridicând astfel calitatea tratamentului dentar.

De-a lungul timpului am învatat că un aspect important în reușita tratamentelor dentare îl reprezintă comunicarea permanentă cu pacienții noștri. La Green Dental, medicii sunt atenți și receptivi la dorințele tale. De aceea, planul de tratament îl realizează împreună cu tine, oferindu-ți soluții financiare adaptate posibilităților tale.