Home > Tratamente > Despre Albirea Dentară
hs-th1

Despre Albirea Dentară

Albirea dintilor profesionala este solutia minim invaziva si rapida de transformare a zambetului

Pentru a avea un zâmbet strălucitor de alb, nu sunt suficiente o igienă riguroasă și respectarea ședințelor periodice de profilaxie (detartraj). Tratamentul de albire dinți a devenit din ce în ce mai popular pentru ca anumiți pigmenți alimentari (cafea, tutun, ceai, vin roșu etc.) precum și coloranții intrinseci dinților (tetraciclina, fluorul în exces) produc modificări nedorite ale culorii lor. Pentru astfel de situații, stomatologia modernă propune diverse soluții de albire dentare, unele foarte rapide și accesibile, care au rezultate uimitoare asupra danturii tale.

3 beneficii ale tratamentului de albire dentară

 1. Elimină petele de pe dantură
  Î
  n doar câteva minute, petele de pe dantură acumulate de-a lungul timpului dispar iar zâmbetul devine mai strălucitor. Dacă albirea dentară este realizată sub supravegherea sau în condițiile recomandate de medicului dentist, aceasta nu afectează smalțul dinților.
 2. Dinții devin cu 2-3 nuanțe mai albi
  Vei observa imediat rezultatul! Iar dacă vei respecta indicațiile după albire recomandate de medicul dentist, transformarea rezistă chiar și 3 ani.
 3. Are efect de întinerire cu 10 ani
  Dantura strălucitoare îți luminează întreaga față și oferă mai multă încredere.

În clinica Green Dental poți opta pentru 3 tratamente profesionale de albire a dinților:

Zoom Advanced Power si Opalescence Xtra Boost sunt tratamente profesionale, realizate în cabinet de către specialiștii Green Dental, în timp ce albirea OPALESCENCE se face prin gutiere personalizate la domiciliu.

Dacă ai nelămuriri privind tratamentul de albire precum: (durata, efecte secundare etc) accesează lista de întrebări frecvente.

Programare Rapida

Pacient *