Home > Tratamente > Despre Albirea Dentară > Albire Opalescence

Albire Opalescence

Albirea dentara OPALESCENCE este o metoda de albire rapida si eficienta care confera rezistenta smaltului, reduce sensibilitatea dintilor si previne aparitia cariilor!

Pacient real: Alina Tintari, avocat, 29 de ani.

Alina Tintari, Avocat, 29 de ani – pacient real
“Ca pacient al clinicii Green Dental am beneficiat de tratamente moderne realizate de medici profesionisti si dedicati. Ii recomand tuturor!”

 

OPALESCENCE  este primul tratament profesional de albire a dinților acceptat de către ADA (American Dental Association). Unul din avantajele principale ale tratamentului OPALESCENCE este faptul că, în funcție de timpul disponibil, pacienții pot opta pentru realizarea tratamentului în cabinet sau acasă, urmând recomandările medicului dentist.

Nuanțele obținute prin tratamentul profesional de albire dinți OPALESCENCE sunt de 2-3 ori mai luminoase decât cele inițiale, iar rezultatul, dacă este întreținut, poate rezista până la 3 ani.

Opalescence X-TRA BOOST în cabinetOPALESCENCE kit de albire la domiciuliu
  • Tratamentul durează doar 60 de min
  • Tratamentul este efectuat sub îndrumarea medicului, de aceea rezultatul poate fi controlat până în punctul în care pacientul este mulțumit
  • Metoda protejează gingiile, buzele și obrajii
  • Produsul de albire se aplică direct pe dinți, iar gelul se lasă să acționeze sub lampa foto care accelerează procesul de albire
  • Produsul este ușor de folosit și comod
  • Produsul se aplică direct de către pacient, în fiecare seara înainte de culcare, timp de cel puțin 4-6 nopți consecutive
  • Produsul poate fi refolosit oricând, cu scopul adăugării unui plus de strălucire
  • Gelul de albire se aplică pe gutierele adaptate perfect dinților, confecționate în laborator
  • Datorită materialului plastic moale din care sunt confecționate și specificității lor pentru fiecare caz clinic în parte, pacientul nu va simți disconfort pe durata tratamentului.

Aplicat cu regularitate, în cabinet sau acasă, gelul de albire Opalescence îți va asigura mereu un zâmbet fermecător!

Alte informații utile:

10 motive pentru a participa la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

New Patient Offer include albire dentara pe viata

Puterea Zambetului – fatetele dentare Venners

Programare Rapida

Pacient *