Home > Tratamente > Despre Albirea Dentară > Albire ZOOM ADVANCED POWER
Estetica-Dentara

Albire ZOOM ADVANCED POWER

Cu tratamentul de albire ZOOM ADVANCED POWER, obtii un zambet radiant in mai putin de o ora

Sistemul de albire a dinților – Zoom! Advanced Power, este foarte popular în SUA, iar rezultatele sale uimitoare îl poziționează în topul procedurilor de estetică dentară. Schimbarea pozitivă a zâmbetului prin acest tratament de albire este posibilă cu ajutorul lampei cu plasma ZOOM® Advanced Power. Nuanțele obținute sunt de până la 3 ori mai luminoase, depind de la caz la caz în funcție de culoarea inițială a dintelui, iar rezultatul durează mai mult de trei ani. Tratamentul este realizat sub controlul medicului sau al asistentului de profilaxie și protejează gingiile, buzele și obrajii.

4 avantaje Zoom Advanced Power:

  • Efect vizibil! Soluția de albire a dinților Zoom Advanced Power are un rezultat mai rapid și mai strălucitor în comparație cu celelalte tratamentele de albire disponibile pe piață (pasta de dinți cu efect de albire, albire cu ajutorul sistemelor – whitening strips, gutiere cu gel de albire).
  • Zâmbet mai alb! Acest tratament are efect și în cazul dinților cu o nuanță gălbuie cauzată de administrarea de tetraciclină.
  • Rapid și eficient! A fost demonstrat că acest tratament este sigur și eficient, fiind considerat de majoritatea medicilor dentiști cel mai indicat tratament dacă se dorește o îmbunătățire estetică a danturii într-un timp scurt de tratament.
  • Universal! Nu există foarte multe contraindicații în aplicarea acestui tratament, astfel încât aproape toți pacienții pot beneficia de albirea dinților.

Programează-te și află dacă albirea ZOOM este soluția potrivită pentru tine!

Alte informații utile:

10 motive pentru a participa la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

New Patient Offer include albire dentara pe viata

Alege ZOOM, #1 in albirea dentară în SUA!

Puterea Zambetului – fatetele dentare Venners

Programare Rapida

Pacient *