Home > Tratamente > Aparat dentar > Aparat dentar SAFIR
bracket-safir

Aparat dentar SAFIR

Purtarea aparatului dentar îți poate reda un zâmbet impecabil, însă faptul că este vizibil te poate determina de multe ori să amâni purtarea lui și, implicit, transformarea imaginii tale.

La clinica Green Dental, înțelegem acest lucru și de aceea îți oferim alternativa estetică a clasicelor aparate dentare metalice, aparatul dentar SAFIR – preferatul celebrităților hollywoodiene!

3 motive pentru a alege aparatul dentar SAFIR:

  • Este discret, mai puțin vizibil. Brațele aparatului dentar Safir sunt realizate dintr-un cristal transparent, care îl fac aprope invizibil, deși se montează pe partea exterioară a dinților.
  • Nu se colorează. Spre deosebire de brațele din ceramică, pe suprafața cărora se poate acumula placa bacteriană, bratele aparatului dentar Safir rămân incolore pe tot parcursul tratamentului, datorită structurii microcristaline și a suprafeței lor uniforme.
  • Este foarte ușor de purtat. Deși acționează în același mod ca aparatele fixe metalice sau ceramice, materialul din care este realizat aparatul dentar Safir îl face mai confortabil și mai ușor de purtat pe întreaga durată a tratamentului.

Programează-te și află de la medicul ortodont mai multe detalii despre tratamentul ortodontic cu aparatul dentar SAFIR!