Home > Tratamente > Aparat dentar > Aparat dentar SOCIAL 6
Aparat-dentar_social-5_mica

Aparat dentar SOCIAL 6

Aparatul dentar Social 6 – dinti perfect aliniati in mai putin de 6 luni!

Aparatul dentar lingual Social 6 a fost creat de specialiști în ortodonție pentru a trata înghesuirile și distanțările anormale ale celor șase dinți din zona frontală superioară sau inferioară.

Acest aparat dentar reprezintă alternativa rapidă a tratamentului cu aparatul dentar INCOGNITO și este recomandat pacienților care se confruntă cu probleme ortodontice ușoare sau moderate.

5 beneficii ale aparatului dentar Social 6:

  • Este invizibil din exterior. Social 6 este complet invizibil pentru cei din jur, fiind plasat pe partea interioară a dinților.
  • Confort sporit. Social 6 prezintă un disconfort minim. Bracketurile de dimensiuni reduse și fine impiedică apariția defectelor de vorbire și a senzației neplăcute provocate de aparate dentare clasice.
  • Tratament de durată scurtă. Cu Social 6, transformarea este vizibilă din primele două luni de purtare, iar zâmbetul dorit se obține în mai puțin de 6 luni.
  • Potrivit pentru toate vârstele. Social 6 poate fi purtat atât de adolescenți cât și de adulți. Zâmbetul sănătos nu are vârstă în ceea ce privește tratamentul ortodontic.
  • 100% personalizat. Social 6 este realizat în urma analizei și scanării computerizate a mulajului danturii, fiind astfel extrem de precis. Această precizie se reflectă în rezultatul obținut.

Social 6 este un tratament ortodontic minim invaziv pentru pacienții care caută o soluție simplă cu rezultate rapide. Programează-te acum la o consultație și află dacă Social 6 este potrivit pentru transformarea zâmbetului tău.

Alte informatii utile:

Aparatul dentar Social 6 – dinti perfect aliniati in mai putin de 6 luni

Incognito: zambet de Hollywood la orice varsta

Cum alegi cel mai bun ortodont?

SAFIR – aparatul dentar complet transparent acum si in Romania!

Programare Rapida

Pacient *