Home > Tratamente > Estetică Dentară
Estetica-Dentara

Estetică Dentară

Obtine un zâmbet estetic și funcțional, indiferent de problemele tale dentare, pentru că stomatologia estetică modernă a cunoscut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani!

Noi ne dorim să zâmbești mereu cu încredere! Conform unui studiu realizat de către Academia Americană de Estetică Dentară, 99,87% dintre persoanele intervievate au afirmat că un zâmbet frumos joacă un rol important în dezvoltarea vieții sociale, 74% consideră că o dantură urâtă îți afectează cariera, iar 96% dintre acestea sunt de părere că zâmbetul este esențial în crearea unei impresii bune în relațiile sociale.

În clinica Green Dental îți putem reda un zâmbet frumos și natural prin tratamentele moderne de estetică dentară la care avem acces. Cu ajutorul coroanelor, incrustațiilor și al fațetelor dentare în stomatologie orice transformare este posibilă. Mai mult, folosim cea mai inovatoare tehnologie digitală – Digital Smile Design, prin care vezi rezultatul final înainte de începerea tratamentului.

Echipa de medici specialiști în estetica dentară este formată din 4 doctori cu experiență și certificări internaționale în domeniu, care au transformat mii de zâmbete de-a lungul timpului. Cunoaște echipa noastră de specialiști în estetică dentară!

Dacă ești nemulțumit de aspectul dinților tăi în ceea ce privește mărimea, forma, culoarea sau spațiile dintre ei, sau ai suferit un traumatism dentar și aceștia au nevoie de susținere, experții în estetică dentară Green Dental sunt pregătiți să îți ofere zâmbetul pe care ți-l dorești, totul într-o ambianță relaxantă și eco-frendly.

Este foarte importat, de asemenea, să ai în vedere că estetica dentară este mai mult decât un simplu cumul de proceduri stomatologice, ea reprezintă pasul spre o viață personală îmbunătățită atât din punct de vedere social, cât și din punct de vedere al stimei de sine.

Fă primul pas și programează-te acum la unul din medicii specialiști Green Dental!