Home > Tratamente > Estetică Dentară > Digital Smile Design
Digital-Smile-Design

Digital Smile Design

Digital Smile Design este cea mai inovatoare tehnologie de proiectare a zambetului inainte de tratament!

Digital Smile Design este un algoritm de măsurători și simulări realizate prin fotografii prin care medicul stomatolog îți creează zâmbetul ideal în perfectă armonie cu trăsăturile feței tale și cu personalitatea ta!

Aceasta analiză estetică amanunțită are trei avantaje importante:

  1. Posibilitatea previzualizării rezultatului final înainte de începerea tratamentului
  2. Detalierea mult mai explicită a opțiunilor de tratament
  3. Predictibilitate sporită a tratamentului

Digital Smile Design se realizează în trei etape:

  1. Completarea formularului Smile Test. În prima ședință, medicul stomatolog specialist în estetică dentară îți va propune să completezi un chestionar pentru a înțelege cât mai bine dorințele și așteptările tale în ceea ce privește transformarea zâmbetului. Va ține cont chiar și de personalitatea ta, despre care studiile arată că determină forma dentară, pentru a se asigura că zâmbetul tău te reprezintă în totalitate.
  2. Fotografierea zâmbetului. În această etapă, specialistul în estetică dentară va realiza un set de fotografii care surprind atât situația inițială a danturii tale cât și dinamica buzelor, gradul de vizibilitate al zâmbetului și expresivitatea feței.
  3. Proiectare în imagini a zâmbetului ideal și a viitoarelor lucrări. Etapa finală constă în vizualizarea zâmbetului perfect prin realizarea unor măsurători detaliate ale danturii în raport cu fizionomia feței. De asemenea, vei alege împreună cu medicul stomatolog varianta optimă de tratament.

Technologia Digital Smile Design are un preț accesibil și se adresează tuturor pacienților indiferent de vârstă. Pentru că stomatologia estetică a cunoscut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani și în clinica Green Dental folosim cele mai avansate modalități de tratament, nu există diferențe între ceea ce se obține în imagini și rezultatul final. Cu ajutorul fațetelor și coroanelor dentare, specialiștii de la Green Dental îți vor crea un nou zâmbet în cel mai scurt timp.

Te așteptăm la clinica Green Dental să testezi DSD și să descoperi zâmbetul tău perfect!

Alte informații utile:

Puterea Zambetului – fatetele dentare Venners

4 solutii pentru un zambet perfect

Cum sa alegi specialistul in Estetica Dentara?

Programare Rapida

Pacient *