Home > Tratamente > Estetică Dentară > Fațetele dentare NO-PREP

Fațetele dentare NO-PREP

Deși fațetele dentare tradiționale din porțelan sunt minim invazive, de multe ori necesită șlefuirea dinților pe care vor fi aplicate. Inovațiile stomatologice permit astăzi pacienților să beneficieze de fațetarea dinților fără șlefuire cu ajutorul fațetelor dentare „No-Prep”.

Chiar dacă smalțul este redus într-o mică măsură, șlefuirea este un proces ireversibil care afectează dintele permanent. Fațetele dentare „No-prep” devin din ce în ce mai populare datorită celor două beneficii majore pe care le oferă:

 – fațetarea este reversibilă, iar pacientul poate înlătura oricând fațetele fără ca zâmbetul natural să îi fie afectat

– pacienții pot face un „test-drive” cu fațete prototip pentru a vedea dacă sunt multumiți de felul în care le schimbă aspectul, până când sunt fabricate fațetele finale

Fațetele „no-prep” sunt o alegere foarte bună pentru pacienții cu zâmbet îngust sau cu dinții mici, deformați sau erodați.

Dacă îți dorești să îți reinventezi zâmbetul cu ajutorul fațetelor, trebuie să fii examinat de un specialist în estetică dentară. Medicii noștri îți vor explica statusul tău dentar și îți vor oferi cele mai bune soluții adaptate nevoilor tale.

Mai mult, cu ajutorul tehnologiei inovatoare Digital Smile Design, medicii noștri îți pot configura zâmbetul final într-un program digital. Astfel că vei putea previzualiza rezultatul tratamentului chiar înainte de a-l începe.