Home > Tratamente > Implant Dentar > FAST & FIXED
Fast&-Fixed

FAST & FIXED

Daca ai nevoie de mai multe implanturi dentare, in clinica Green Dental poti opta pentru cea mai simpla, rapida si minima invaziva metoda de reconstructie a zambetului in 24 de ore – sistemul Fast & Fixed!

Procedura presupune plasarea unor implanturi lungi, angulare, care permit osului să funcționeze ca un suport perfect pentru lucrarea protetică. Implanturile sunt mai lungi decât cele obișnuite și astfel cresc stabilitatea primară și sunt conectate prin lucrarea protetică fixă, lipsită de tensiuni, cu sprijin exclusiv implantar. Practic, prin sistemul Fast & Fixed, procedurile de extracție, implantare și restaurare temporară (protezare) se fac într-o singură operație, în doar câteva ore.

Metoda revoluționară de tratament realizată de Dr. Georg Bayer din Germania este implementată de specialiștii noștri care au o experiență bogată în domeniu și este soluția ideală de înlocuire a dinților lipsă.

Fast & Fixed ți se potrivește dacă:

  • Ai edentație totală superioară sau inferioară sau doar parțială și îți dorești o lucrare protetică fixă.
  • Te confrunți cu perspectiva edentației totale și ești prea tânăr pentru o proteză mobilă.
  • Ai lipsă totală sau parțială a danturii și suport osos minim la care nu pot fi puse altfel de implanturi.
  • Tratamentul tău de implant dentar implică intervenții de lifting de sinus sau repoziționare de nerv (Fast & Fixed ajută la evitarea acestor intervenții laborioase).
  • Activitatea cotidiană îți cere o restaurare dentară rapidă.

Top 5 beneficii ale sistemului Fast & Fixed

  1. Confort total și timp redus de tratament. Fast & Fixed permite crearea și montarea lucrării fixe totale în aceeași zi în care este realizată procedura de implantare și evită operațiile complexe de augmentare, precum: liftingul de sinus, repoziționarea de nerv etc., care în mod normal ar fi fost soluționate în decurs de un an. Este 100% funcțional încă din prima zi! De asemenea, spre deosebire de proteza dentară clasică, Fast & Fixed utilizează lucrări fixe, identice cu dinții naturali, care odată atașate implantului dentar, elimină orice disconfort în vorbire sau masticație.
  2. Tratament dentar fără durere. Prin folosirea celor mai avansate tehnici de anestezie, în clinica noastră tratamentul implanturilor dentare este realizat fără ca pacienții să simtă durere. Aceste tehnici sunt foarte utile și pentru pacienții temători. Citiți mai multe despre Sleeping Dentistry.
  3. Zâmbet perfect natural – rezultat 100% estetic. Noua dantură va avea un aspect natural datorită celor mai bune materiale protetice cu care lucram. Proteza definitivă este identică cu dinții naturali, ceea ce vă va oferi un zâmbet radiant și un plus de încredere.
  4. Cost redus cu 60% la planul de tratament. Sistemul Fast & Fixed determină reducerea numărului de implanturi dentare inserate și elimină necesitatea tratamentelor auxiliare implantului dentar, precum adiția de os sau lifting de sinus. Astfel, veți beneficia de un plan de tratament mai simplu și redus cu până la 7.000 de euro.
  5. Garanție 20 de ani. Sistemul creat de către renumita companie germană Bredent a fost testat în repetate rânduri și și-a dovedit calitatea ireproșabilă. Pacienții care aleg acest sistem de protezare imediată beneficiază de o garanție de 20 de ani.

Pentru a afla dacă sunteți candidatul potrivit pentru această procedură, vă invităm la o consultație de specialitate. Estimarea corectă a timpului și a costurilor implicate de tratament vor fi stabilite la prima ședință.

Alte informații utile:

Alegerea corecta a implantului dentar asigura economii

Ingrijirea si intretinerea implanturilor dentare in 3 pasi

Factorii care influențează costul unui implant dentar

Cea mai avantajoasa oferta a verii la IMPLANT DENTAR

Programare Rapida

Pacient *