Home > Tratamente > Implant Dentar > Implant dentar vs proteza dentară

Implant dentar vs proteza dentară

 

implant dentar vs. proteza Pacient real Gheorghe Gavra, inginer, 55 de ani

Gheorghe Gavra, inginer, 55 de ani – pacient real
“Am încredere în echipa Green Dental, și-au îndeplinit angajamentele de fiecare dată.”


Implantul dentar este singurul tratament de înlocuire a dinților lipsă care îți poate oferi un confort asemănător cu cel al dinților naturali. Pacienții care aleg implanturile dentare față de soluțiile alternative de tratament își pot recăpăta 100% dreptul la o viață normală. 


În clinica Green Dental, recomandăm implantul dentar atât tinerilor cât și persoanelor vârstnice care se confruntă cu perspectiva edentației totale sau parțiale. În trecut, singura soluție pentru acești pacienți erau protezele dentare.


Avantajele implantului dentar față de protezele dentare sunt incontestabile și trebuie luate în calcul.

Implant dentarProteza dentară
Este fixat în structura osoasă, exact în spațiul gol. Datorită acestui fapt, implantul nu se mișcă.Există cazuri în care aceasta se mișcă și poate aluneca. De aceea, este indicat un adeziv dentar care să vină în întâmpinarea acestor probleme.
Pe implanturi poate fi atașat un set complet de coronițe dentare. Acestea vor funcționa precum dinții naturali.Poate fi incomodă și dureroasa deoarece se sprijină pe gingie.
Îți oferă aproximativ 95% din capacitatea naturală de a mușca și de a mesteca.Reduce forța naturală de masticație la 25%.
Oferă încredere. Vei putea zâmbi și vorbi fără a fi jenat sau îngrijorat de aspectul și funcționalitatea danturii tale.Proteza de pe arcada superioară poate depărta buza, având un aspect inestetic.
Previne retracția gingiei și resorbția osului și stopează procesul de atrofiere osoasă.Nu impiedică deteriorarea structurii osoase.

Alte informații utile:

Zambet perfect in 24 ore! Fast & Fixed by Bredent

Cum alegem medicul dentist implantolog?

Alegerea corecta a implantului dentar asigura economii

Programare Rapida

Pacient *