Home > Tratamente > Implant Dentar > Despre Implanturi dentare

Despre Implanturi dentare

Suntem specialisti in reconstruirea unor zambete perfecte!

Dacă te ferești să zâmbești din cauza unui dinte lipsă, implantul dentar este cea mai modernă soluție de tratament pentru care poți opta. Acesta se simte și arată la fel ca dinții tăi naturali. Mai mult, avantajele înlocuirii dinților lipsă prin implant dentar sunt multiple și justifică 100% investiția în tratament.

3 avantaje ale implantului dentar

  • Durata de viață nelimitată
  • Prevenirea pierderii osoase și a retracției gingivale
  • Reluarea capacității de a mușca și mesteca în procent de 95%

În clinica Green Dental rata de succes a implantului dentar este de 100%. Echipa de medici implantologi are o experiență extinsă în domeniu și realizează tratamente personalizate fiecărui pacient în parte. De exemplu, dacă îți dorești un tratament rapid, medicii noștri îți pot recomanda un implant cu încărcare imediată.

De asemenea, în clinica Green Dental nu trebuie să îți faci griji cu privire la calitatea implantului dentar, pentru că se folosesc implanturi recunoscute la nivel internațional. În plus, îți punem la dispoziție solutii financiare avantajoase, plata în rate sau plata în rate egale la fiecare ședință.

,,Serviciile clinicii Green Dental sunt ireproșabile. Sunt profesioniști în toate privințele.”

Florentina Coman, Consilier Superior, 38 de ani – pacient

 Alte informații utile:

Alegerea corecta a implantului dentar asigura economii Ingrijirea si intretinerea implanturilor dentare in 3 pasi Factorii care influențează costul unui implant dentar Cea mai avantajoasa oferta a verii la IMPLANT DENTAR

Programare Rapida

Pacient *